HÍRLEVÉL
[X]

Ha nem akarsz lemaradni a következő programokról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Havonta csak egyszer fogsz értesítést kapni, nem szemeteljük tele a postafiókodat.

Harmadik félnek soha nem adjuk ki az adataidat. Bármikor leiratkozhatsz vagy módosíthatod a feliratkozáskor megadott nevet és e-mail címet.

Feliratkozom a hírlevélre

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a következő programokról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Maximum havonta egyszer fogsz értesítést kapni, nem szemeteljük tele a postafiókodat.

Regisztrációs feltételek

A regisztrációval előzetesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy Szabolcsi Judit e.v. (Nyilvántartási szám: 36532284 Kecskemét, Liszt Ferenc u. 17/B NAIH-szám: NAIH-97830/2016.) fenti adataimat kezelje és részemre hírlevelet továbbítson, valamint hogy adataimat a saját szolgáltatásának fejlesztése érdekében felhasználja. Jelen hozzájáruló nyilatkozatot bármikor, korlátozás és indoklás nélkül jogosult vagyok ingyenesen visszavonni az info@spanyolkecskemeten.hu e-mail címre küldött bejelentéssel. Adatvédelmi nyilatkozatomat itt tekintheted meg.

Elfogadom a regisztrációs feltételeket*
Név*:
E-mail*:
Elmúltam 16 éves*
Írd ide a képen látható karaktereket:

Nézz be ide is: SPANYOLONLINE.HU!