HÍRLEVÉL
[X]

Ha nem akarsz lemaradni a következő programokról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Havonta csak egyszer fogsz értesítést kapni, nem szemeteljük tele a postafiókodat.

Harmadik félnek soha nem adjuk ki az adataidat. Bármikor leiratkozhatsz vagy módosíthatod a feliratkozáskor megadott nevet és e-mail címet.

Feliratkozom a hírlevélre

Szabolcsi Judit vagyok, a végzettségemet tekintve programtervező matematikus. 13 évig a GAMF-on tanítottam programozást, míg úgy nem éreztem, hogy már mással szeretnék foglalkozni. És ez a más a spanyol.

2005-ben kezdtem itthon magánórákat adni. 2014-ben tartottam órát csoportoknak Balatonszemesen, spanyol táborban, valamint a NYITOK-ban és a Katedra Nyelviskolában, Kecskeméten. Úgyhogy van tapasztalom 1 főtől 11-ig különféle méretű csoportok oktatásában.

Itt egy Petőfi Népe cikk rólam és a spanyol nyelvről.

Ez pedig egy másik a spanyolországi önkéntes munkámról.

Ezt a cikket én írtam és az önálló spanyoltanuláshoz illetve a spanyol gyakorlásához nyújt segítséget.

És hogy honnan tudok spanyolul? A debreceni Ady Endre Gimnáziumba jártam spanyol nyelvtagozatra, a végén középfokú nyelvvizsgát tettem. Azóta megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgát is. Többször jártam Spanyolországban: Santanderben, Barcelonában, Madridban, Valenciában és megcsináltam a Camino de Santiago-t. Ebből kifolyólag vannak spanyol (pontosabban katalán) barátaim, valamint a GAMF-ról egy kubai kollégám - őket szoktam megkérdezni, ha valamilyen kétség merül fel bennem, hogy a spanyolok vagy a latinok hogyan használják azt a szót, kifejezést vagy nyelvtani szerkezetet.

Ma is napi szinten foglalkozom a spanyollal, mert szeretem és szeretnék továbbfejlődni benne.

Rendszeresen szervezek spanyolos találkozókat is, erről a Spanyolos találkozó menüpontban olvashatsz.


Szabolcsi Judit e.v.
Nyilvántartási szám: 36532284
Kecskemét, Liszt Ferenc u. 17/b
info@spanyolkecskemeten.hu
Tel: 06 30 287 4618
Adószám: 66604859-1-23

Nézz be ide is: SPANYOLONLINE.HU!