HÍRLEVÉL
[X]

Ha nem akarsz lemaradni a következő programokról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Havonta csak egyszer fogsz értesítést kapni, nem szemeteljük tele a postafiókodat.

Harmadik félnek soha nem adjuk ki az adataidat. Bármikor leiratkozhatsz vagy módosíthatod a feliratkozáskor megadott nevet és e-mail címet.

Feliratkozom a hírlevélreSpecialitásaim:

  • Indulj el egy Úton! vagyis kezdők, újrakezdők tanítása
  • Ne izgulj! vagyis érettségire és középfokú nyelvvizsgára való felkészítés/li>
  • Legyen jobb jegyed és merd használni a nyelvet! vagyis gimnazisták korrepetálása
  • Bárhol jársz! vagyis nem vagy helyhez kötve, skype-on keresztül a hosszabb külföldi tartózkodásaid alatt is tudsz órát venni
  • Fordítás (informatikai szakfordítás is!) vagyis spanyol nyelvű szövegek magyarra való átültetése
  • A spanyol kapcsolat! vagyis ha bármilyen üzleti vagy személyes kérdésed, problémád van a spanyollal kapcsolatban, írj egy e-mailt és megpróbálok segíteni.

    A következő címre írhatsz: info KUKAC spanyolkecskemeten.hu
  • Vagy a számom: 30/287-46-18

Küldhetsz üzenetetet az alábbi űrlappal is:

Neved:*:
E-mail címed*:
Üzeneted:
Írd ide a képen látható karaktereket:

Sikeres tanítványaim:

Szőke István

Szőke István 2016 márciusában kapta meg a középfokú nyelvvizsga bizonyítványát. Istvánt teljesen kezdő szinttől végig én tanítottam spanyolra a nyelvvizsgáig. Szorgalmának és kitartásának köszönhetően nagyon szép eredménnyel vizsgázott.

Buzsáki Bence (Károlyi és Bólyai Kéttannyelvű Gimnázium), aki 2015 márciusában megszerezte a középfokú komplex nyelvvizsga bizonyítványt és májusban szép eredménnyel érettségizett le.

Kanizsai Lilla (Bolyai Gimnázium), aki sikeresen megszerezte a középfokú komplex nyelvvizsga bizonyítványt.

Rigó Noémi (Bolyai Gimnázium), szintén eredményes (70% fölötti) középfokú komplex nyelvvizsgát tett.

Vélemények

Judittal az általa meghirdetett kecskeméti spanyol esten ismerkedtem meg, amelyet véletlenül az Interneten találtam. Régi vágyam volt, hogy a 20 évvel ezelőtti spanyolországi munkám során elsajátított nyelvtudásomat felelevenítsem, különös tekintettel arra, hogy decemberben spanyol lovas show-t szervezünk a budapesti Arénában. Kitűnően haladunk, újszerű megoldásokkal (YouTube videók, oktatófilmek, hanganyagok) tanít, amely jelentősen megkönnyíti az otthoni tanulást. Határozott, precíz oktatásával jelentős fejlődésen mentem keresztül. A spanyol lovasokkal, néhány hónap tanulás után már tudok spanyolul is beszélni. Remélem, segítségével újabb nyelvvizsgával gyarapíthatom bizonyítványaimat. 🙂

Ladányi Kovács Zoltán

 

Kedvtelésből kezdtem spanyolul tanulni, eközben találtam rá Juditra. Az órák nála mindig érdekesek, színesek és jó hangulatúak. Legyen az magnóhallgatás, vagy egy filmrészlet fordítása, mindig jól töltjük az órát. Legkevésbé a nyelvtant szeretem, mert a szabályok sokban akadályozzák a közlendőm kifejezését. Eközben vettük át - már nem egy alkalommal - a subjuntivót - és vele még ezt is megkedveltem. És aki egy kicsit már tanult spanyolul, az tudja, hogy ennek a megkedveltetése a diákkal nem kis feladat. Szívből ajánlom!

dr. Tóbiás Zsolt

 

Egy baj van Judit óráival, túl keveset vagyok ott és, ha ott vagyok, akkor is túl rövidek. Könnyed, laza, ám mégis hasznos és tartalmas az a 60 perc, amit spanyollal töltünk. Egy szó, mint száz, sok-sok nyelvtanár módszereit kipróbálva őszintén állíthatom, és őszintén javasolhatom Szabolcsi Judit spanyolóráit.

Szigeti László

 

Pár évvel ezelőtt Judithoz jártam spanyolt tanulni. Az órák érdekesek és tartalmasak, csak sajnos rövidek voltak. Sok mindenről beszélgettünk, természetesen spanyolul, lehetőség szerint és a felmerülő témák izgalmasak, sokszor különlegesek voltak (skandináv filmművészet, spanyol irodalom, El Camino stb.). Összefoglalva sokat tanultam Judittal és a spanyol órák során fejlődött, csiszolódott a spanyol tudásom.

Ország Attila

 

Judit me hospedó en su casa por un par de días y fue extremadamente amable, enseñándome la ciudad y la región. Me llevó al parque nacional de la Puszta, donde pude presenciar el show de los ”Czikos” y también visitamos una granja típica. Ella es una persona amable, sincera y todos mis deseos fueron atendidos con mucho gusto. De verdad que pasé unos dias extremadamente agradables en su casa y con su presencia, que me quedarán aún muchos años en mi memoria!

Christiano Gabriel Dos Santos (de Portugal)

 

Judit óráira mindig szívesen jártam, hiszen tudtam, hogy a legprofibb módon fog bevezetni a spanyol rejtelmeibe. Az órái mindig kreatívak voltak, és sohasem volt unalmas. Rengeteg izgalmas, naprakész és a tudásomnak megfelelő feladattal készült.  Nagyon ügyelt a nehéz szabályok érthető elmagyarázására és ennek megfelelő gyakorlására is. Számtalanszor kötötte össze a tananyagot egy oda illő spanyol tv-adással, vagy egy spanyol nyelvű sorozat adott részével, vagy esetleg egy spanyol zeneszámmal. Ezekből az ötletekből én is szívesen merítek saját tanításom során. :-) Nemcsak a privát óráinkra készült ilyen odaadással, hanem az otthoni tanulást segítő online oldalakkal is megismertetett, amiket a mai napig szívesen használok. Túlzás nélkül merem állítani, hogy Kecskemét legjobb spanyoltanára! :-)

Smicskó Brigitta, diplomás angoltanár

 

No conozco a Judit como profesora de español, pero si como compañera de trabajo, pues los dos trabajamos en el Departamento de Informática del GAMF, y como amiga, porque también es amiga. Judit es una muchacha muy buena, muy amable y servicial, que me acogió muy bien desde que llegué a trabajar al GAMF. Pero cuando hablamos o recomendamos a un profesor son importantes también otras cualidades que ella posee, es muy profesional y dedicada al trabajo. Ah! Y otra cosa, habla muy bien el español. Estoy seguro que quienes tomen clases con ella encontrarán una profesora muy bien preparada y una magnífica persona.

Rafael Alvarez Gil Pedro

 

Nézz be ide is: SPANYOLONLINE.HU!